Naturens puls 

Ritualer, nærvær og fordybelse med afsæt i årets gang


Kommende arrangementer: (Mere baggrund og tanker nederst på siden)


Mandag den 19. december kl. 19-ca 21

Vintersolhvervsfejring - Despacho (taknemmeligheds) ceremoni og bålhygge

Lad os fejre dette helt særlige tidspunkt på året, hvor mørket er stærkest og kraften rumler dybt i rødderne.

Lad os fejre livskraften i alle dens afskygninger, og fra det sted sende taknemmelige og kærlige tanker og ønsker afsted til nær og fjern. Vi zoner ind og afholder en despacho-inspireret ceremoni i skovens mørke. Måske der bliver dans eller sang, og så runder vi af med hygge og deling ved bålet (vejrafhængigt).

Medbring varmt tøj efter vejr og vind samt lommelygte. Evt. tæppe, siddeunderlag - jeg har også noget der kan lånes.

Skæppelundsvej 6, Magleby (4672 Klippinge)

Foreslået pris: kr. 250 - eller hvad du kan betale i gensidig respekt

Husk tilmelding! SMS til 5042 0488 eller mail lotte@naturligpraksis.dkSøndag den 15. januar 2023 kl. 13-ca 19

Tærskelen til det nye år - solotid i skoven, bålmad (vejrafhængigt) og hygge (garanteret!!)

Endnu engang har du krydset markøren og startet et nyt årshjul. Denne dag er en invitation til dig om, på en "rituel" måde at gå gennem porten til det nye. Du vil blive guidet ind i en "threshold walk" - en tærskel vandring - hvor du i dit eget tempo og med naturens tæppe som baggrund kan tune ind på det du har med dig og det du gerne vil bære med videre, mærke hvad du længes efter og hvad der ikke længere tjener dig. Efter vandringen er der mad over bål (vejrafhængigt), deling, fællesskab og hygge.  

Medbring varmt tøj efter vind og vejr, notesbog mv. Praktisk info sendes pr. mail til tilmeldte ugen før.

Mødested: Skæppelundsvej 6, Magleby (4672 Klippinge)

Foreslået pris incl. mad: kr. 700 - eller hvad du kan betale i gensidig respekt

Husk tilmelding! SMS til 5042 0488 eller mail lotte@naturligpraksis.dkMandag den 23. januar 2023 kl. 19-ca 21

Flammernes dans og mørkets kraft

Okay - den titel kom bare væltende og hvorfor ikke? Der er meget at hente ved at blive venner med mørket - helt konkret men selvfølgelig også metaforisk! Dog kræver det for de fleste af os en vis....tilvænning?, eller skulle man måske ligefrem sige træning!? Det kræver samtaler med mod og med frygt. Det kræver en forbindelse til tryghed og utryghed, at vi tør møde og kende de frygtsomme og utrygge dele af os selv - så de ikke tager magten fra os. Det klarer vi lige på to timer denne mandag aften!!! Nej selvfølgelig ikke - men her er der en mulighed for i et trygt rum at danse kraften op, skabe modet til at gå ud i mørket, slukke lyset og så mærke.....Forbered dig på en helt særlig oplevelse. Vi slutter ved bålet og deler de nye indsigter vi har fået fra mørkets kraft.

Medbring varmt tøj efter vejr og vind samt lommelygte. Evt. tæppe, siddeunderlag - jeg har også noget der kan lånes.

Skæppelundsvej 6, Magleby (4672 Klippinge)

Foreslået pris: kr. 250 - eller hvad du kan betale i gensidig respekt

Husk tilmelding! SMS til 5042 0488 eller mail lotte@naturligpraksis.dk


Med snuden i jorden og vinden i håret

Disse arrangementer er en invitation til dig der har lyst til at forbinde dig med årets rytme. Til dig der for en tid har lyst til at stemple ud af den såkaldt civiliserede hverdag og nære din indre vilde sjæl i trygge rammer og naturlige omgivelser. Måske ønsker du at genfinde kontakten til naturens cykliske gang i det indre og ydre, eller du ønsker at være en del af et fællesskab der mødes og bliver mindet om de særlige kvaliteter og ressourcer hver sæson indeholder. Eller måske savner du bare et godt bål, en ordentlig spandfuld frisk skovluft og samtaler med nerve og nærvær! Vi mødes i mindre grupper (max. 12 deltagere) udendørs hele året, så det kræver af dig at du har tøj der passer til det danske klima. Om sommeren er vi som trækfugle i skoven og ved vandet. Om vinteren findes vi tættere på lyet, ved bålet og i den tyste mørke skov.  Kan du mærke noget der kalder? Er du nysgerrig? Så er du meget velkommen! Noget vi lige skal tale om? Så skriv mig en mail (lotte@naturligpraksis.dk) eller en SMS (5042 0488) så kan vi aftale tid til en snak.