Naturens puls 

Ritualer, nærvær og fordybelse med afsæt i årets gang

Kommende arrangementer: (Mere baggrund og tanker nederst på siden)Skovfordybelsesgruppe foråret 2024

Tre mandage: 19. februar, 11. marts, 22. april

Kl. 19-ca. 21 udendørs


Bål, nærvær, ro, åndedræt, bevægelse, meditation, ritualer, inspiration, kontakt med naturen og de andre deltagere. Det er vel stikordene!


For dig der har lyst at være en del af et rum hvor der er blid guidning og højt til loftet. Hvor vi arbejder med at forbinde os til naturens og årstidens gang, og dermed også oplever at komme mere hjem i os selv. Vi fordyber os i vintermørket og mærker dets svøb, kraft og visdom. Vi er en stamgruppe med max 10 pladser pr.  arrangement. Har du ikke været med før, så kontakt mig for en samtale for optaglse i gruppen. (se kontaktoplysninger nedenfor).


Medbring varmt tøj efter vejr og vind, tæppe, siddeunderlag og evt. notesbog.

Mødested: En p-plads i skoven eller Skæppelundsvej 6, 4672 Klippinge (besked gives pr. SMS på dagen)

Foreslået pris: kr. 600 for 3 gange, alternativt kr. 250 pr. gang, eller hvad du kan betale i gensidig respekt.


Husk tilmelding! SMS til 5042 0488 eller mail lotte@naturligpraksis.dkMed snuden i jorden og vinden i håret

Disse arrangementer er en invitation til dig der har lyst til at forbinde dig med årets rytme. Til dig der for en tid har lyst til at stemple ud af den såkaldt civiliserede hverdag og nære din indre vilde sjæl i trygge rammer og naturlige omgivelser. Måske ønsker du at genfinde kontakten til naturens cykliske gang i det indre og ydre, eller du ønsker at være en del af et fællesskab der mødes og bliver mindet om de særlige kvaliteter og ressourcer hver sæson indeholder. Eller måske savner du bare et godt bål, en ordentlig spandfuld frisk skovluft og samtaler med nerve og nærvær! Vi mødes i mindre grupper (max. 10 deltagere) udendørs hele året, så det kræver af dig at du har tøj der passer til det danske klima. Om sommeren er vi som trækfugle i skoven og ved vandet. Om vinteren findes vi tættere på lyet, ved bålet og i den tyste mørke skov.  Kan du mærke noget der kalder? Er du nysgerrig? Så er du meget velkommen! Noget vi lige skal tale om? Så skriv mig en mail (lotte@naturligpraksis.dk) eller en SMS (5042 0488) så kan vi aftale tid til en snak.