1:1 Session eller forløb

Vil du gerne arbejde mere i dybden med præcis det som er relevant for DIG i din nuværende livssitutaion? Vil du gerne investere i at få det fulde udbytte af dette liv?


Vil du gerne i gang med meditation, åndedrætspraksis eller en kropslig rutine, men syntes at det at gå på et hold ikke rigtig er nok?


Er der nogle sider af dig selv der sulter, måske helt er glemt?

Længes du efter...noget? Kreativitet, passion?


Eller er du igang med at navigere en overgang/krise/udviklings- eller livsfase, og har lyst til at vende tanker og overvejelser med et medmenneske?


Jeg holder et rum for dig, hvor vi sammen undersøger hvad der er nyttigt og muligt i netop din hverdag. Fra menneske til menneske med venlighed, blidhed og kærlig støtte.


Nogen gange er det nok at få lov at "lufte ud" - blive set og mødt.

Høre din egen stemme tale din sandhed. Og andre gange har du måske mod på at gøre noget for at "klæde dig selv" bedre på og have flere ressourcer i hverdagen. Så forsøger vi sammen at skyde os ind på brugbare værktøjer der kan støtte dig på din rejse i livet. Finde de "kraft-handlinger" der får dig til at være den udgave af dig selv som du kan være tilfreds med.


Bemærk at jeg ikke er terapeut, læge eller psykolog, men et medmenneske der har gået en bid på livets vej. Kæmper du med svære problemer mentalt eller kropsligt bør du opsøge en fagperson først!


1:1 sessioner eller forløb

Priser:

1½ time kr. 750 (Timepris kr. 500)

Kniber det med økonomien, så lad os tale om det.


Forløb over 5 gange 1½ time kr. 3.500


Der er tider tirsdag og fredag formiddag samt hele dagen torsdag.

Ring, SMS eller send en mail så finder vi et tidspunkt at mødes.

Se øvriger priser og betingelser  her.


Vi kan mødes her i skoven (se adresse nedenfor), inde eller ude, eller jeg kan møde dig på din hjemmebane. Kørsel udenfor Stevns til "statens takst".