En 1:1 session handler om dig og det som du har brug for!


Måske vil du gerne i gang med meditation, åndedrætspraksis eller en kropslig rutine, men syntes at det at gå på et hold ikke rigtig er nok?


Måske har du udfordringer i krop eller sind, som du har lyst at arbejde med. 


Eller er du igang med at navigere en overgang/krise/udviklings- eller livsfase, og har lyst til at vende tanker og overvejelser med et medmenneske?


Jeg holder et rum for dig, hvor vi sammen undersøger hvad der er nyttigt og muligt i netop din hverdag. Fra menneske til menneske med venlighed, blidhed og kærlig støtte.


Nogen gange er det nok at få lov at "lufte ud" - blive set og mødt.

Høre din egen stemme tale din sandhed. Og andre gange har du måske mod på at gøre noget for at "klæde dig selv" bedre på og have flere ressourcer i hverdagen. Så forsøger vi sammen at skyde os ind på brugbare værktøjer og praksisser der kan støtte dig på din rejse i livet. Finde de "kraft-handlinger" der får dig til at være den udgave af dig selv som du kan være tilfreds med.


Jeg har lang erfaring med kropsøvelser, åndedrætsteknikker og meditation.

Men jeg er ikke terapeut, læge eller psykolog, så kæmper du med svære problemer mentalt eller kropsligt bør du opsøge en fagperson sideløbende.


1:1 sessioner eller forløb

Priser:

1½ time kr. 750 (Timepris kr. 500)

Kniber det med økonomien, så lad os tale om det.


Forløb over 5 gange 1½ time kr. 3.500


Ring, SMS eller send en mail så finder vi et tidspunkt at mødes.

Se øvriger priser og betingelser  her.


Vi kan mødes her i skoven (se adresse nedenfor), inde eller ude, eller jeg kan møde dig på din hjemmebane. Kørsel udenfor Stevns til "statens takst".