Praktiske informationer


Hvem kan deltage: Der kræves ikke forudsætninger for at deltage - dog skal du selvfølgelig kunne gå i almindeligt tempo i skoven - på en gennemsnitsdag går vi omkring 5-8 km fordelt på mange timer.


Vejr og vind: Vi er ude hele dagen, vejr og vind afgør hvor vi vælger at have basecamp. Er det helt vildt vejr kan vi være til meditativ praksis under tag. 


Medbring: Tøj efter vejrudsigt. Tæppe/Yogamåtte/underlag. Vand/saft til eget forbrug, snack, notesbog og pen, myggebalsam/solcreme, solhat, let tørklæde (en skøn ting til at holde nysgerrige insekter væk fra ansigtet når vi mediterer), evt. badetøj.


Mødesteder: Ugen før kurset får du mail om mødested den første dag (En p-plads i Maglebyskoven), og derefter aftales dag for dag hvor vi mødes næste morgen.


Tilmelding og yderligere information: Tilmelding og spørgsmål kontakt Lotte på SMS/ring tlf. 5042 0488 (læg besked så ringer jeg dig op), eller mail: lotte@naturligpraksis.dk.

Læs videre om tilmelding, betingelser og betaling her.


Overnatning på Stevns: Kommer du langvejs fra, eller vil du bare gerne give dig selv en retreat-oplevelse?
Så tjek overnatning ud her (vær opmærksom på at finde noget der er tæt på Magleby, 4672 Klippinge). Kontakt mig inden du forpligter dig til noget - hvis der er for få tilmeldte kan kurset blive aflyst. 

IMG_0604
805BA4E2-C7F9-4D3A-95FC-8A09F1A823F9_1_201_a
IMG_0601

"Jeg er ikke hasten i ordene i mit livs fortælling. Jeg er dens punktummer. Dens pauser og ophold. Jeg er min kontinuerlige opladning – i stilheden kommer jeg til live.”

Richard Wagamese


År efter år har jeg med undren set magien i dette ritual udfolde sig: Deltageren får netop den oplevelse hun skal bruge som inspiration i sit liv.

Sommerfordybelse 2022 - Historier fra stilheden

Nye datoer t.b.a - Dagretreat

Maglebyskoven og ved havet på smukke Stevns (4672 Klippinge), se kort her


Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-ca. 15

Torsdag kl. 8-? Sæt venligst hele dagen og aftenen af!


Pris: kr. 2.400 incl. måltid torsdag eftermiddag/aften 

(kontakt mig hvis du er ramt på økonomien - så finder vi på noget)

Max. 10 deltagere 

Tilmelding nødvendig se nedenfor.


Sommeren er på sit højeste, dagene er lange, nætterne stadig lyse og skoven tæt og grøn. 

Der er ro på efter en tid med vækst og udfoldelse, og mange dage kan man høre havets blide brus mens dovne skyer driver forbi på himmelen i den lette sommerbrise.

Naturen giver med andre ord en oplagt invitation til at være stille, komme ned i tempo og bare VÆRE.

Noget særligt sker, når vi giver os selv muligheden for selskabet af den "mere end menneskelige verden"!  Når vi lader andre levende væsner få lov at fortælle deres historie, som en inspiration til os om livets mangfoldige udtryk,

Men for at komme dertil må vi, for en tid, standse vores egen bevægelse og komme til stede som mere end en gæst i transit. Vi må stille os selv lyttende til rådhed for at fortællingerne træder frem. 

I år tilbyder jeg igen sommerfordybelse over fem dage, hvor fokus er på at skabe et rum til at være i den vibrerende livfulde stilhed - den livskraftige indånding - som sommeren tilbyder os.

Dagene vil indeholde guidede meditationer og øvelser, åndedræts- og kropslige praksisser samt FRI TID til at være nærværende i naturlige omgivelser. Vi vil vandre og standse ofte! Være i  skoven og ved vandet, inspireret af vejr og vind på dagen. Som gruppe vil vi støtte og inspirere hinanden, og sammen være i tæt kontakt med det liv vi møder - udenfor og indeni. Programmet er tilrettelagt så det zoner os ind til et soloritual. Hver dag vil have en invitation at være alene og i stilhed, og torsdagen er sat af til en længere solotid (ca. 5 timer).  For de fleste kræver det lidt mod og forberedelse, så her kan du prøve det i trygge, støttende rammer og i dit eget tempo.

Du kan bruge dagene som et retreat i sig selv, eller som afsæt ind i dit eget stille rum. Har du spørgsmål eller ønsker om yderligere så kontakt mig.