Vingesus og bølgeskvulp

Ingen datoer planlagt p.t. - tilmeld dig evt. nyhedsbrev for at følge med (send mail til lotte@naturligpraksis.dk)


Drop-in kr. 110 pr gang


Tilmeld dig pr. SMS 50420488 - eller mail lotte@naturligpraksis.dk. 

Mere om tilmelding og betaling her.


Så længe det er køligt arbejder vi fortrinsvis stående, men kommer sikkert efterhånden ned på jorden og yogamåtten. Ambitionen er at vi får mærket dagen og bevæget kroppen, renset hovedet med masser af frisk luft og får en oplevelse af indre og ydre forbindelse. 


Medbring

Tøj der passer til vejret - se tips i boksen til højre!

Evt. Yogamåtte eller andet underlag

Håndklæde til klasser på stranden

Vanter/arbejdshandsker


ALLE der kan stå nogenlunde på egne ben er velkomne! Tag en ven, ægtefælle, søster, forældre med og del en OPLEVELSE i frie rammer og naturlige omgivelser! 


Vi er udenfor UANSET, så hav tøj på der matcher vejret -se tips nedenfor. Sluttiden kan variere efter forholdene. I tilfælde af farligt vejr, f.eks. kraftig storm, kan aflysning være nødvendig. Så finder vi en anden dag.


Tips til påklædning året rundt!

Flere vintre med Yoga i det fri har lært os et par ting: Uld er godt! Lag er godt!

På kølige dage er ski- eller overtrækstøj en god start – gerne todelt (så kan du smide overdelen når du får varmen), indenunder overtrækstøjet det uldne undertøj, evt. flere lag hvis det er koldt eller blæsende, samt hue, halstørklæde og gode vanter. Efterhånden som det bliver lunere kan vi ”nøjes” med en vindjakke, fleece og nok stadig et varmt ekstra lag undertøj, hue og evt. arbejdshandsker.

Hvis der er nedbør – regnsæt!