Sommerfordybelse

Naturlig praksis

Inspiration til på en naturlig måde at skabe

balance, sindsro og glæde i dit liv

At trække vejret, og med venlighed og smil

arbejde med styrke og bevægelighed

i kroppen og bevidstheden


Praktiske informationer


Hvem kan deltage: Der kræves ikke forudsætninger for at deltage - dog skal du selvfølgelig kunne gå i almindeligt tempo i skoven - på en gennemsnitsdag går vi omkring 5-8 km fordelt på mange timer.


Vejr og vind: Vi er ude hele dagen, vejr og vind afgør hvor vi vælger at have basecamp. Er det helt vildt vejr kan vi være til meditativ praksis under tag. 


Medbring: Tøj efter vejrudsigt. Tæppe/Yogamåtte/underlag. Vand/saft til eget forbrug, snack, notesbog og pen, myggebalsam/solcreme, solhat, let tørklæde (en skøn ting til at holde nysgerrige insekter væk fra ansigtet når vi mediterer), evt. badetøj.


Mødesteder: Ugen før kurset får du mail om mødested den første dag (En p-plads i Maglebyskoven), og derefter aftales dag for dag hvor vi mødes næste morgen.


Tilmelding og yderligere information: Tilmelding og spørgsmål kontakt Lotte på SMS/ring tlf. 5042 0488 (læg besked så ringer jeg dig op), eller via mail: lotte@naturligpraksis.dk.

Læs videre om tilmelding, betingelser og betaling her.


Overnatning på Stevns: Kommer du langvejs fra, eller vil du bare gerne give dig selv en retreat-oplevelse?
Så tjek overnatning ud her (vær opmærksom på at finde noget der er tæt på Magleby, 4672 Klippinge). Kontakt mig inden du forpligter dig til noget - hvis der er for få tilmeldte kan kurset blive aflyst. 

"Jeg er ikke hasten i ordene i mit livs fortælling. Jeg er dens punktummer. Dens pauser og ophold. Jeg er min kontinuerlige opladning – i stilheden kommer jeg til live.”

Richard Wagamese


Sommerfordybelse 2020 


Lyt ind i stilheden 29. juni-1 juli

Mandag 29. juni kl. 10-ca.15

Tirsdag 30. juni kl. 8-ca. 15

Onsdag 1. juli kl. 10-ca.15

Maglebyskoven, Stevns (4672 Klippinge), se kort her


Pris: kr. 1.300  (er du ramt på økonomien så kontakt mig - så finder vi på noget)

Max. 10 deltagere 

Tilmelding nødvendig se nedenfor.


Sommeren er på sit højeste, dagene er lange, nætterne lyse, skoven tæt og grøn. 

Der er ro på efter en tid med vækst og udfoldelse, og mange dage kan man høre havets blide brus mens dovne skyer driver forbi på himmelen i den lette sommerbrise.

Naturen giver med andre ord en oplagt invitation til at være stille, komme ned i tempo og bare VÆRE.

I år tilbyder jeg sommerfordybelse over tre dage, hvor fokus er på at skabe et rum til at være i den vibrerende livfulde stilhed - den livskraftige indånding - som sommeren tilbyder os.

Dagene vil indeholde guidede meditationer og øvelser, åndedræts- og fysiske praksisser samt TID til at være nærværende i naturlige omgivelser. Vi vil vandre og opholde os i skoven og ved vandet, inspireret af vejr og vind på dagen. Som gruppe vil vi støtte og inspirere hinanden, og sammen være i tæt kontakt med det liv vi møder - udenfor og indeni. Programmet vil også have en invitation at være alene og i stilhed hver dag. Noget særligt sker, når vi giver os selv muligheden for selskabet af den "mere end menneskelige verden"! Men det kræver lidt mod og forberedelse for de fleste, så her kan du prøve det i trygge, støttende rammer og i dit eget tempo.

Du kan bruge dagene som et retreat i sig selv, eller som afsæt ind i dit eget stille rum. Har du spørgsmål eller ønsker om yderligere så kontakt mig.
Kontakt

Naturlig Praksis v. Lotte Trinhammer

Skæppelundsvej 6, 4672 Klippinge

Email: lotte@naturligpraksis.dk

Telefon: +45 5042 0488

Kontonr.: 5479-1739570 * CVR 33 60 60 36

Naturlig praksis

Yoga, meditation og naturbaserede praksisser på smukke Stevns