NaForårsTur


Na-Forårs-Tur søndag den 2. maj 2021

Kl. 9:30-ca. 14:30

Mødested: Skæppelundsvej 6, Magleby, 4672 Klippinge eller p-plads i skoven

Pris: Kr. 450, to sammen kr. 800

Incl. te og let frokost-snack

Tilmelding nødvendig - max 10 deltagere


Engang kaldte vi det "forårs-rengøring" - den workshop der markerer at vi lufter ud og lader op til sommerens udfoldelser. Nu genopstår arrangementet i en udgave med masser af frisk luft og højt til himmelen.

Vinterens mørke og tyngde afløses af spirende lys og liv - både i det indre og det ydre. Foråret er allerede godt igang og måske du lyst til at give dig tid og rum til at lytte og være. Tid til at glæde dig over de små og store tegn på liv, der har mod og kraft til at spire. Og tid til at lade dig inspirere af den spiren til at undersøge hvad der banker på i dit eget "muld-lag"! 

Så kan det være du har lyst at mødes denne dag - hvor vi vil bevæge os en tur ud i skoven og til vandet. Give os tid til at sanse og mærke naturens kraft - og vores egen.  Skabe et rum hvor vi sammen og hver for sig udforsker hvad foråret betyder og hvordan det mærkes i krop og sind.

Dagen byder på vandring, fysiske praksisser, vejrtrækning og meditationer/reflektioner. Der vil også blive tid til at liste i stilhed for dig selv.

Undervejs er der te og en let forfriskning.

Vi slutter ved bålet (vejrafhæning) med en snack og en hyggesnak!

Alle er velkomne, bare du kan gå nogenlunde fornuftigt. Vi skal gå max 8 km fordelt over dagen. 

Bemærk at sluttiden er et gæt! Vejr og andre naturfænomener (!) kan betyde længere eller kortere dag.

Nærmere info om mødested, "pakkeliste" og anden praktik sendes til tilmeldte ugen før.